De blog

01
Databank

Nuttige artikelen

Geen zin om het uit te zoeken?

Laat mij het voor je doen!

Grafisch vormgever, Internet marketeer, SEO Specialist, Blog schrijver, SEO schrijver, Digital Nomad… Ik zie mezelf liever als een jack of all trades. 

En dan denken veel mensen “ja maar, een jack-of-all-trades is a master of none”. En veel mensen weten niet dat dit maar de helft van het gezegde is. Het originele gezegde is “a jack of all trades is a master of none, but oftentimes better than a master of one.” En het was bedoeld als een compliment.

Ik ben van mening dat je zelf heel ver kan komen met je eigen marketing. Het probleem voor de meeste ondernemers, bedrijven en freelancers is de tijd ervoor nemen. Want het kan een beste klus zijn, zeker als je net begint. 

Naast een blog vol handige tips, tricks, leermomentjes en behulpzame bronnen biedt ik bij FoxSake Creative in de webshop ook meerdere guides aan. Deze guides zijn overzichtelijk en bieden duidelijke stappen en handvatten om zelf met je marketing aan de slag te gaan. De marketing guides zijn ook ideaal wanneer je een stagiare hebt die je aan het werk kan zetten. Je kunt deze eenvoudig aanschaffen en veilig betalen met Ideal in de webshop.

Een goed begin is het halve werk en daarom ben ik er natuurlijk ook nog. Ik neem je graag een hoop werk uit handen zodat jij je kan focussen op de dingen waar jij écht goed in bent. Al mag je natuurlijk ook gewoon op het strand gaan liggen, genietend van je nieuw gevonden vrije tijd.  

Scroll to Top