Wat ik doe

01
Jouw website

SEO Optimalisatie

Analyse van de website

De eerste stap bij elke nieuwe klant is een SWOT-analyse en precies vaststellen waar uw bedrijf die organische exposure mist. We zullen jouw belangrijkste doelstellingen en een audience persona opstellen om jouw ideale klanten beter te kunnen bereiken.

SEO Keyword onderzoek

Verschillende online SEO-tools worden gecombineerd om ervoor te zorgen dat we de juiste trefwoorden gebruiken. Alle bestaande teksten op de website kunnen indien nodig worden aangepast. Daarna maak ik samen met je een contentstrategie voor de gewenste hoeveelheid tijd, van pijlerpagina’s tot social media posts.

Gepersonaliseerde aanpak

Er is geen one size fits all pakket. Daarom bied ik gepersonaliseerde oplossingen aan die bestaan uit kleinere blokken die rekening houden met je budget. Deze kleinere blokken kun je kopen via de webshop van FoxSake.nl. Maar stuur me gerust eerst een mailtje als je vragen hebt en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

02
Jouw brand

Grafisch ontwerp

Drukwerk

Wat je ook nodig hebt, als het uit een printer rolt, kan ik het voor je ontwerpen. Van stickers tot merchandise tot branding items magazines.

Digitale uitingen

Is jouw bedrijf zo toekomstbestendig dat papier tot het verleden behoort? Geen probleem! Als het gaat om digitale bestanden, presentaties, een website*, e-books en ander digitaal promotiemateriaal. Ik ontwerp het graag.

03
Jouw blog

SEO blog writing

Blogs en Pillar pages

Pillar pages zijn de inhoudelijke kapstok waaraan je diverse andere blogs kunt hangen. Het schrijven van pillar pages is een essentieel onderdeel van een goede interne linkbuilding strategie.

Meer online teksten

Afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt, kan het wenselijk zijn om een update naar je volgers te sturen wanneer je een nieuwe blog publiceert. Zo boost je het aantal bezoekers van je website. Dit kan via een nieuwsbrief, maar ook met social media posts op verschillende platformen als Instagram en LinkedIn.

04
Jouw look

Geweldige beelden

AI Powered afbeeldingen

Ook gecharmeerd van de afbeelding bovenaan deze website? Deze is gemaakt met graphic AI. 

Grafische AI biedt steeds meer mogelijkheden om mooie afbeeldingen te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je ook jaw-dropping beelden op je website wilt, stuur me dan een bericht.

Fotografie en fotobewerking

Ik kan je ook helpen als je nieuwe foto’s wilt van medewerkers, product of je bedrijf. Dit is een beetje afhankelijk van de wensen dus neem vooral contact met me op. Als ik je van dienst kan zijn met mijn Canon M50 met een 50mm portretlens doe ik dat graag. Uiteraard kan ik alle foto’s nabewerken in Photoshop en Lightroom voor een mooi resultaat.

04
Jouw budget

Mijn tarieven

Uurtarief

Mijn uurtarief voor Grafisch Ontwerp, SEO diensten, Fotografie, Webdesign en andere diensten wordt per uur berekend.

Content writing & vertalingen tarief

Blogs, artikelen, persberichten, social media posts en websiteteksten worden afgerekend per woord. Niet per uur.

Reiskostenvergoeding

* Voor alle afstanden boven de 10 km van mijn werkplek.                                                   ** Voor alle ritten langer dan 20 minuten.

Scroll to Top